top of page
Zoeken

3 lekkere theeën voor in de lente

Houden jullie ook zo van de lente? Heerlijk vind ik het dat de zon weer wat vaker gaat schijnen, het 's avonds weer langer licht is, de vogeltjes fluiten en de bloemetje overal weer beginnen te bloeien. Als ik 's ochtends buiten kom ruik ik de lente. Dit weekend ben ik zelfs al heerlijk in de tuin bezig geweest. Heerlijk die lente kriebels. Daarom deel ik graag met jullie 3 thee smaken die extra lekker smaken in de lente.


1 ~ Lente thee

De lente thee is een zwarte thee, waardoor hij nog een beetje aan de warmte van de winter vast houdt. De zwarte thee is aangevuld met de zachte lichtzoete smaak van abrikoos en een beetje zuurheid van de aardbei. De thee is afgewerkt met prachtige zonnebloem blaadjes en korenbloem blaadjes. Deze combinatie zorgt ervoor dat je de lente letterlijk kunt proeven!


2 ~ Myrtle ginger

Myrtle ginger is een frisse groene thee. Dit is persoonlijk 1 van mijn favoriete theeën, zeker in de lente. In deze groene thee zit een mix van gember en citroen. De smaken van de citrus geven perfect de lente weer. Het is erg lekker, maar nog wel een beetje fris. De gember geeft een beetje pit aan de thee. Deze combinatie van smaken zorgt voor een perfect kopje thee.


3 ~ Paas thee

Deze paas thee is een zachte zwarte thee gemixt met Oolong thee. De smaak van truffle geeft een sterke smaak aan deze mooie thee. Cacao en kokos maken de thee wat zachter van smaak. De thee is afgewerkt met fijne kleine hartjes. Een heerlijke thee voor in het voorjaar en een echte paas thee.


Dit zijn 3 thee'tjes die super lekker zijn om in de lente te drinken, maar natuurlijk ook erg lekker zijn in alle andere seizoenen. Wat is jouw favoriete smaak? Welke thee drink jij graag in de lente? Mijn favoriet is toch wel de Myrtle ginger. Deze is ook heel lekker om een frisse ijs thee mee te maken. Benieuwd naar IJsthee recepten? Hou mijn blog en social media in de gaten of schrijf je vast in voor de nieuwsbrief, daar zal je de komende periode verschillende lekkere recepten en andere leuke tips vinden. Geniet van de lente lieve mensen!


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page